Update - Storing bij ABN-Amro zorgt voor problemen met internetbankieren

News
maandag, 06 september 2021 om 15:00
pexels pixabay 50987f1615385895
Wil jij vandaag je bankzaken regelen bij de ABN-Amro? Dan moet je daar mogelijk even mee wachten. Het lijkt er namelijk op dat de bank last heeft van een storing, waardoor internetbankieren momenteel niet mogelijk is.

Update - Storing bij ABN-Amro lijkt voorbij

Klanten bij de ABN-Amro kunnen weer gebruikmaken van de app en online internetbankieren. Het lijkt er namelijk op dat de storing bij de bank voorbij is. Hopelijk blijft het netwerk van de ABN-Amro voorlopig stabiel.

Origineel bericht

Door de coronacrisis krijgen online diensten het zwaar te verduren. Het advies van de overheid is immers nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken. Daardoor hebben we de laatste maanden veel storingen gezien, onder andere bij providers en banken. Daar is er nu waarschijnlijk nog eentje bij gekomen.
Gebruikers op Allestoringen.nl melden namelijk dat er een storing gaande is bij ABN-Amro. Klanten bij de bank kunnen volgens de klachten momenteel geen gebruikmaken van mobiel bankieren en interbankieren. Gebruikers die proberen in te loggen op de applicatie krijgen een foutmelding en ook online overschrijvingen worden niet verwerkt.

Wordt er gewerkt aan de ABN-Amro storing?

Het is te hopen dat de storing bij ABN-Amro zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat iedereen zijn of haar bankzaken weer kan regelen. Het lijkt er alleen op dat de storing nog niet bij de bank bekend is. Op de website van de ABN-Amro wordt namelijk nog geen melding gemaakt van een storing. Ook op Twitter worden er nog geen problemen benoemd.

Populair Nieuws