Update - Storing bij ABN Amro bank creditcard online

  Als je momenteel in wil loggen op je creditcard-account van ABN-Amro, dan kom je voor een dichte deur te staan. Er is namelijk een storing gaande op dit onderdeel van de website van de bank.

  Update - De creditcard storing bij ABN-Amro lijkt verholpen te zijn

  De storing bij ABN-Amro rondom het inloggen op de creditcard-accounts was gelukkig van korte duur. Momenteel lijkt de storing al verholpen te zijn en kan er gewoon ingelogd worden op de browserversie van de creditcard accounts. De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend.

  Origineel bericht

  De storing komt voorbij als je via de website van ABN-Amro probeert in te loggen op je creditcard-account. Nadat je je inloggegevens ingevuld hebt, krijg je de melding: 'Er is een technische storing. onze excuses voor het ongemak. Probeert u het later nog eens'. Mocht je de creditcard in je ABN-Amro app gekoppeld hebben, dan kun je deze daar wel gewoon inzien.

  Storing ABN-Amro beperkt tot creditcard

  De rest van de ABN-Amro website lijkt verder normaal te werken. Je kan via een edentifier inloggen op je bankrekening en ook wijzigingen of overboekingen lijken normaal te verlopen in de webbrowsers en de app. Ook de website allestoringen.nl meldt niets over een mogelijke storing bij de bank, al lopen de meldingen wel langzaam op bij de website. De storing lijkt dan ook beperkt te zijn tot de creditcard-sectie van de website van de bank. Wat de oorzaak van de storing is, is onbekend.

  ABN Amro had voor het laatst een grote storing tijdens Cyber Monday op 30 november 2020. Toen lag het internetbankieren plat en kon er niet betaald worden via de bank. Mensen werden hierdoor gedwongen uit te wijken naar andere betaalmethoden zoals achteraf betalen of betalen via een creditcard. De storing die de bank momenteel lijkt te hebben, is niet zo groot, al kan het wel vervelend zijn voor mensen die juist nu proberen met hun creditcard aan de slag te gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.