Storing ABN Amro verstoort Cyber Monday

News
maandag, 30 november 2020 om 16:30
bank pasf1606750580
Cyber Monday sluit zoals ieder jaar de tijd van messcherpe deals af met een dag vol tech-aanbiedingen. Door een storing bij de ABN Amro bank wordt de dag vol voordeel alleen voor sommigen flink verstoord.
De storing wordt sinds een tijdje gemeld via de website Allestoringen.nl. Op de website stromen meldingen en reacties van klanten van de bank ook binnen. Hierbij zitten meldingen van vertraagde overboekingen, inloggen en problemen met internetbankieren. De storing komt daarbij op een ongelegen moment voor velen, gezien er volop Cyber Monday-aanbiedingen op techproducten zijn vandaag.
Op de website van de bank wordt nog niets gemeld naast de inlogknop, de plek waar ABN Amro dit gebruikelijk communiceert. Ook via Twitter en Facebook laat de bank nog niets van zich horen over een storing. Wat de storing veroorzaakt heeft en of iedereen er last van heeft, is dus nog onbekend. Daarnaast is ook onbekend hoe lang de storing nog aan zal houden.

Uitwijken naar andere betaalopties door ABN Amro storing

De storing bij ABN Amro is een vervelend feit, maar gelukkig zijn er bij veel webshops andere manieren om te betalen. Zo bieden sommige websites zoals bol.com de mogelijkheid om bestellingen achteraf te betalen. Andere partijen bieden deze optie niet, maar laten je wel per creditcard betalen, mocht je die een hebben. De Cyber Monday-deals gelden nog de hele dag. Hopelijk is de storing bij de bank snel opgelost zodat je alsnog die scherpe deals kunt scoren!