Geen PS5 voorraad meer bij Game Mania in 2020

  Dat de PlayStation 5 enorm gewild is, weet iedereen inmiddels wel. Helaas hebben velen de console nog niet in handen en iedereen die bij Game Mania een reservering heeft staan zal nu dan ook flink balen. Er komt namelijk geen PS5 voorraad meer bij Game Mania in 2020.

  Game Mania krijgt geen nieuwe PS5 voorraad meer dit jaar. Zo maakt de speciaalwinkel bekend in een e-mail richting klanten die op de wachtlijst staan voor een console. De mail stelt het volgende:

  "Ondertussen zijn wij vanuit leverancier Sony op de hoogte gebracht over een nieuwe levering aan PlayStation 5 consoles. Op basis van deze informatie en de beperkte aantallen die beschikbaar zullen zijn, hebben wij chronologisch contact opgenomen met alle pre-orders op de PlayStation 5 die hun console binnenkort in ontvangst mogen nemen.

  Ook hebben we niet genoeg PS5-toestellen ontvangen om al onze openstaande pre-orders van een console te voorzien. Jammer genoeg zit jij hierdoor niet bij de klanten die de PlayStation 5 binnenkort kunnen komen afhalen. Ondertussen kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat wij dit jaar geen extra levering aan PlayStation 5 consoles meer zullen ontvangen. Helaas kun jij hierdoor je PS5 pas vanaf 2021 in ontvangst nemen."

  Lees hieronder de mail terug in de tweet van Ruben Slock.

  PS5 voorraad op chronologische volgorde verdeeld

  Wanneer Game Mania wel weer voorraad krijgt voor de PlayStation 5, wordt deze op chronologische volgorde van de wachtlijst verdeeld. De speciaalzaak heeft één wachtlijst voor iedereen die een PS5 wil, waarna op chronologische wijze iedereen wordt gebeld om te vragen welke editie hij of zij wil. Naast een Disk-variant is er namelijk ook een volledig digitale versie die 100 euro goedkoper is.

  Wie geen pre-order bij Game Mania heeft staan en nog steeds op zoek is naar een PS5, kan daarvoor ook gebruikmaken van ons overzicht. Daarin werken we alles iedere dag bij zodra de situatie veranderd. Ons overzicht kun je hier vinden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.