Cobra Kai seizoen 3 brengt Kumiko en meer bekenden terug

  Cobra Kai komt terug voor een derde seizoen op Netflix. De serie zal in het derde seizoen naar verluidt verschillende bekenden uit de films terugbrengen. De website Murphy's Multiverse meldt dat er maar liefst twee acteurs uit The Karate Kid Part 2 terugkeren in seizoen 3.

  Guy D'Alema / Netflix

  In Cobra Kai draait alles om de teruggekeerde rivaliteit tussen Daniel Russo en Johnny Lawrence. Het tweede seizoen van de serie eindigde met nogal een cliffhanger en veel mensen kijken dan ook uit naar het derde seizoen. Hierin gaat Daniel op pad naar Okinawa in Japan, terwijl Johnny met hele andere dingen bezig is. Tijdens de trip naar Okinawa lijkt het erop dat Daniel verschillende oude bekenden gaat treffen.

  Zo wordt er gesproken over de terugkeer van actrice Tamlyn Tomita en Yuji Okumoto. Tomita was in Karate Kid Part 2 als Daniels vriendin Kumiko te zien. Zij werd in die film bedreigd door de vrienden van Chozen Toguchi, een rol die door Okumoto vertolkt werd. Daniel redde haar tijdens een gevecht op leven en dood, waarbij hij uiteindelijk Toguchi spaarde.

  De rol van de terugkerende acteurs in Cobra Kai seizoen 3 onbekend

  Hoewel Kumiko en Toguchi een enorme rol in Karate Kid Part 2 hadden, is het onzeker hoe groot de rol van beide acteurs zal zijn in de serie. Naar alle waarschijnlijkheid zullen ze in ieder geval tijdens de trip van Daniel naar Okinawa te zien blijven, maar of er daarna nog plaats voor ze is, is niet bekendgemaakt. Daarop zullen we moeten wachten tot het derde seizoen van Cobra Kai op Netflix te zien is.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.