Ster van de Mario film speelt nog meer game-rollen

News
zaterdag, 13 mei 2023 om 11:30
mario film bowserf1672141605
Na het spelen van Bowser in The Super Mario Bros. Movie heeft Jack Black de smaak te pakken. De acteur heeft namelijk nog meer game-rollen op zich genomen, maar dan wel op eigen wijze.
Naast getalenteerd acteur kennen we Jack Black natuurlijk ook als muzikant. Black maakt al jaren muziek, solo maar ook met zijn band Tenacious D, waarvan hij de leadzanger is. Zo schreef hij onlangs nog het nummer Peaches voor The Super Mario Bros. Movie, maar nu heeft hij nóg een nummer uitgebracht geïnspireerd door video games.

Jack Black als Lara Croft

Het nummer heet simpelweg Video Games en gaat over het feit dat Jack Black geen video games meer speelt, ‘behalve een beetje God of War, eens in de zoveel tijd Fall Out 4’ en Red Dead Redemption 2, maar ‘dat is geen game, maar een ongelooflijke reis door de oude Amerikaanse geschiedenis’. Video Games gaat natuurlijk gepaard met een videoclip, waarin Black zich verkleed als verschillende video game-karakters en zich een weg baant door hun werelden. Zo kruipt hij in de rol van onder andere Sonic, Link, Ryu, Lara Croft, Kratos, Mega Man en natuurlijk Mario. Uiteindelijk komt Black aan het eind van het nummer tot de conclusie dat hij toch nog games speelt.
Bekijk hieronder zelf de clip:
Kun je geen genoeg krijgen van Video Games? Voeg het dan toe op Spotify.
Overigens is Peaches een grote hit: het nummer kwam vorige maand binnen op nummer 83 van de Billboard Hot 100. Of Video Games zich ook een plekje mag toe-eigenen op de felbegeerde lijst is nog even afwachten.

Populair Nieuws