'Epic Games gaat flink uitpakken met gratis games'

News
zaterdag, 13 mei 2023 om 10:30
epic gamesf1645113725
De volgende game die Epic Games gratis weggeeft is een geheim, aldus Epic Games. Volgens een dataminer gaat het alleen niet om maar één game, maar gaat de online winkel zelfs meerdere games weggeven.
Op dit moment kun je nog verschillende DLC-pakketten voor The Sims 4 claimen, maar zoals gebruikelijk duurt dat maar een week. Daarna worden de pakketten vervangen door een andere gratis titel. Epic Games heeft nog niet aangekondigd welke titel volgende week wordt weggeven, voor nu is het nog een geheim. Ook heeft de winkel nog niet aangekondigd tot wanneer de geheime game te downloaden is, alleen dat de titel vanaf 18 mei downloaden is.

Gaat Epic Games meer games gratis weggeven?

Hoewel Epic Games dus de lippen stijf op elkaar houdt, denkt de betrouwbare dataminer billbil-kun dat het helemaal niet om maar één game gaat, maar dat Epic maar liefst acht titels weg gaat geven tijdens de Epic Mega Sale die op 18 mei begint en 15 juni eindigt. De dataminer verwacht dat Epic dan twee games per week gratis weggeeft. Of dit ook echt zo is, is nog even afwachten. Epic Games heeft vooralsnog niets officieel bevestigd.
Voor nu kun je dus nog bij Epic Games terecht voor The Sims 4 DLC-pakketten. Het gaat om The Sims 4 Jungle Adventure, The Sims 4 Luxury Party Stuff en The Sims 4 Fashion Street Kit. Deze pakketten zijn tot en met donderdag 18 mei klokslag 17:00 te claimen. Wanneer je de pakketten claimt zijn ze zoals altijd voor altijd van jou.

Populair Nieuws

Laatste Reacties