The Office-acteur Rainn Wilson heeft opvallende nieuwe naam

News
zondag, 13 november 2022 om 12:30
82811 original 6370caf738f12f1668336434
Rainn Wilson, bekend als Dwight Schrute van The Office, gaat niet langer als Rainn door het leven. De acteur heeft namelijk zijn naam veranderd. De reden? Klimaatverandering.
Het klinkt misschien als een grap, maar Wilson is bloedserieus. Vanaf nu is zijn naam Rainnfall Heat Wave Extreme Winter Wilson. Wilson dient als bestuurslid van de Arctic Basecamp, een groep van wetenschappers en fans van het noordpoolgebied die het klimaat en weer buiten de poolcirkel onder de aandacht willen brengen. De acteur koos dit moment om zijn naam te veranderen omdat op dit moment de klimaattop van de Verenigde Naties gaande is.

Wilson roept anderen op tot actie

Wilson ziet zijn naamsverandering als ‘een goedkope kleine stunt om de aarde te redden’. Hij moedigt anderen aan om hun naam te veranderen op ArcticRiskName.org. Ook vraagt hij om je naam te veranderen op social media naar je nieuwe naam. Zelf heet hij overigens wel nog Rainn Wilson op Twitter, doordat geverifieerde gebruikers op Twitter sinds de overname door Elon Musk hun naam niet langer kunnen veranderen.
De acteur hoopt zo aandacht te vragen voor klimaatsverandering.