Stemacteur van Bender keert niet terug voor Futurama revival

News
zondag, 20 februari 2022 om 11:00
2022 02 10 futuramaf1644488352
De wel bekende serie Futurama van visionaire Matt Groening krijgt nogmaals een revival. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor liefhebbers van deze grove animatie serie. Maar al hoop je de oude stem van Bender weer te horen dan zal je helaas teleurgesteld worden.
John Dimaggio, die eerder zijn stem leende aan Bender, laat via Twitter weten dat hij helaas niet zal terug keren voor de rol. Volgens hem heeft dit niks te maken met zijn collega's of met de productie zelf. Het gaat hem hier om het geld.
Hij vroeg namelijk eerder om een loonsverhoging voor zijn geleverde werk. Hulu wilde hem toen niet meer betalen en blijkt dat nu nog steeds niet te willen. “Ik denk niet alleen dat ik meer betaald zou moeten krijgen, maar ook de hele cast. Maar goed iedereen heeft zijn of haar prijs en grens.” Aldus Dimaggio
Het is ergens begrijpelijk dat Dimaggio graag meer geld wil zien voor zichzelf en de rest van de cast. Hoeveel de stemacteurs precies verdienen weten we niet, wat we wel weten is dat Hulu vorig jaar een omzet behaalde van maar liefst 27.5 miljard dollar. Dat zou betekenen dat ze meer dan genoeg geld hebben om Dimaggio een loonsverhoging te geven.

Rest van Futurama cast keert wel terug

Een groot gedeelte van de originele cast keert wel terug, waaronder Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr and David Herman. Zullen allemaal terug komen voor de rollen die zij al speelden.
Dimaggio laat na alle reacties weten dat hij hoopt op het beste voor zowel de serie als zijn mede stemacteurs en bedankt iedereen voor hun liefde en steun.
Wie de nieuwe stem van Bender word is nog niet duidelijk. Helaas is er ook nog geen informatie over audities en wie daar aan mee zou doen. Mark Hamill heeft aangegeven via Twitter in ieder geval niet op de rol te duiken, hij zal naar eigen zeggen namelijk 'een neppe versie' van Bender zijn.

Populair Nieuws