Profiteer nu van hoge korting op deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games!

Article
zondag, 20 februari 2022 om 12:00
hollow knightf1643212145
Raakt je voorraad aan nieuwe games uitgeput? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze topgames voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox games kan je nu namelijk met hoge korting scoren!

Hollow Knight

Er wordt met smart uitgekeken naar de release van Hollow Knight Silksong en heel vreemd is dat niet. De eerste game van ontwikkelaar Team Cherry werd namelijk extreem goed ontvangen en was één van de grootste verrassingen van het jaar.
Hollow Knight leent namelijk een aantal elementen uit de Dark Souls-franchise, zoals het verliezen van je verzamelde Souls wanneer je sterft, maar weet dat perfect te combineren met ijzersterke gameplay en een prachtige art-style.
De uitdagende game van Team Cherry is een 2D Metroidvania actie-RPG, waarbij een naamloze Knight het koninkrijk Hallownest bezoekt. De wereld is alleen vervallen door een ziekte, die de inwoners heeft doorgedraaid en ondood heeft gemaakt. Het is de taak van de Knight om ervoor te zorgen dat The Infection andere rijken vernietigd, maar dat is beslist geen makkelijke opdracht. Heb jij het in je om de credits te behalen in Hollow Knight?
ac valhalla previewf1594220838

Assassin’s Creed Valhalla

Eén van de grote aankomende releases is eigenlijk een uitbreiding, namelijk Dawn of Ragnarok. Het grootste standalone avontuur is namelijk de laatste DLC voor Assassin’s Creed Valhalla. Als je die game nog niet hebt gespeeld, dan is dat een goed idee voordat je aan Dawn of Ragnarok begint.
In Assassin’s Creed Valhalla nemen spelers de controle over Eivor, een Noorse viking die besluit om met zijn adoptiebroer Sigurd naar Engeland te vertrekken en daar hun eigen koninkrijk te stichten. Dat is alleen niet zo makkelijk, want het eiland zit al vol met Saksische en Scandinavische koningen die niet hun macht willen delen.
Gelukkig is Eivor gezegend met de nodige vaardigheden om af te rekenen met zijn tegenstanders en op die manier bondgenoten te verzamelen. Tijdens het avontuur mag je bovendien alle hoekjes van Engeland en Noorwegen verkennen, waardoor je een hele tijd zoet zal zijn met de game.
sakuna of rice and ruin headerf1645027605

Sakuna: Of Rice and Ruin

Het zijn mooie tijden voor RPG-liefhebbers, want naast Assassin’s Creed Valhalla en Hollow Knight is ook Sakuna: Of Rice and Ruin in de aanbieding. In deze prachtig ogende game stappen spelers in de schoenen van de goddess princess Sakuna, die de opdracht heeft gekregen om alle monsters op Isle of Demons te verslaan en een kleine groep mensen te redden.
Zoals je waarschijnlijk wel verwacht bij die naam zit Isle of Demons volgepakt met vijanden, die Sakuna moet verslaan in hack and slash-stijl. Naast het vernietigen van monsters zal je ondertussen ook je ogen open moeten houden voor resources die je kan verzamelen.
Naast de gevechten moet je in Sakuna: Of Rice and Ruin namelijk ook een boerderij bijhouden, waar de mensen kunnen leven en wonen. Genoeg te doen dus in Sakuna: Of Rice and Ruin en dat totaalpakket kan je nu lekker goedkoop scoren.
scekub1f1637308970

Just Dance 2022

Dansliefhebbers kunnen al ruim 12 jaar genieten van de games van Ubisoft. De Franse uitgever komt namelijk elk jaar weer met een nieuw deel in de Just Dance-reeks en 2021 is wat dat betreft geen uitzondering geweest, met de release van Just Dance 2022.
Je kan je helemaal uitleven op 41 verschillende nummers van de grootste artiesten van het moment, zoals Billie Eilish en Lady Gaga, in je eentje of met vrienden. Daarvoor heb je bovendien geen controllers mee nodig, want je kan gewoon via de Just Dance-app je smartphone gebruiken om je dansbewegingen mee te tracken. En als je van nóg meer nummers wil genieten, dan kan je ook lid worden van Just Dance Plus, voor honderden liedjes meer!