Stemacteur: "GTA 6 trailer komt binnenkort"

News
maandag, 30 augustus 2021 om 9:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Dat GTA 6 nog wel een tijdje op zich laat wachten, wisten we allemaal wel. Toch lijkt er nu wel schot in de zaak te zitten als het de productie van de game betreft. Een stemacteur heeft nu namelijk laten weten dat hij een rol heeft gescoord in de game en dat een trailer onderweg is.
Stemacteur Dave Jackson heeft via Facebook laten weten dat hij de rol van politiekapitein McClance gaat spelen in een nieuwe GTA game. Dit hoorde hij afgelopen vrijdag van de producenten volgens het Facebook-bericht. Meer informatie maakte de stemacteur niet bekend.
Nadat het bericht online verscheen werd de acteur vervolgens overspoeld met vragen. Deze bleven alleen onbeantwoord. De hoeveelheid vragen werd zo groot dat Jackson uiteindelijk besloot de post toch ook maar offline te halen. Inmiddels heeft de acteur de post wel weer online gezet.
gta 6f1658229727

GTA 6 trailer komt snel

Opvallend is dat de acteur in een vervolg post wat meer in detail treedt over de nieuwe GTA game. Zo stelt Jackson namelijk niet alleen dat hij mocht vertellen dat hij een rol zou krijgen in de game, maar ook dat er een trailer onderweg is. "Een nieuwe trailer is onderweg", leest het bericht. Vervolgens wordt alleen nog geen datum genoemd over wanneer de trailer mogelijk verschijnt.
Het blijft voor nu dan ook even afwachten tot Rockstar Games zelf meer informatie uit de doeken doet en de woorden van de acteur bevestigd. Jackson zelf noemt Rockstar Games officieel nergens bij naam. In de posts wordt alleen de Grand Theft Auto series genoemd en dat de acteur een rol zou hebben in de nieuwe Grand Theft Auto. Tot Rockstar Games zelf meer informatie uit de doeken doet wachten we dan ook rustig af, zelfs als het tot 2025 duurt.

Populair Nieuws