PS Plus games voor september 2021 lekken opnieuw

News
maandag, 30 augustus 2021 om 9:00
overcooked gratisf1591343629
Opnieuw zijn de PS Plus games voor de komende maand voortijdig uitgelekt. Dit keer via het Franse forum dealabs. Als het lek klopt, mogen we aan de slag met Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds.
Opnieuw lijken de PS Plus games voor aankomende maand uitgelekt te zijn. Dit keer benoemt een post op het Franse dealabs de games die we volgende maand mogen spelen. Als de post klopt mogen we vanaf 7 september aan de slag met Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2, en Predator: Hunting Grounds.
Overcooked zou de PS5 gamecollectie van de maand september zijn. Deze game bestaat uit zowel Overcooked als Overcooked 2, geüpdatet voor de current-gen generatie. Deze PS5 editie bevat alle extra content, in geremasterde vorm. De game bevat honderden levels vol coöpkookchaos in diverse keukens, online multiplayer en ondersteuning van 4K.
Hitman 2 vertelt het verhaal van Agent 47 in zes uitgebreide en zeer gedetailleerde exotische omgevingen waarin je als sluipmoordenaar je creativiteit bot kan vieren. Predator: Hunting Ground is een asymmetrische shooter in de jungle van Zuid-Amerika, waar de Predator achter de meest uitdagende prooi aangaat, te weten een elite-Fireteam.
hitman 2 191011 073957f1570780320

PS Plus games voor augustus 2021 ook al gelekt

Eerder leken de games voor september ook al uitgelekt te zijn, maar daarbij meldde Bloober Team al snel dat één van die games, The Medium, géén onderdeel van PS Plus zou zijn, waarmee dat gerucht al snel ontkracht werd.
Ook vorige maand lekten de PS Plus games uit, toen via Sony zelf. Die line-up bleek wel degelijk te kloppen.
Normaliter houden we daarom een flinke slag om de arm bij dit soort lekken, maar het forum waarop het bericht gepost is heeft de betrouwbaarheid gevalideerd en de post mocht blijven staan, wat de geloofwaardigheid een stuk vergroot.

Of de genoemde games inderdaad de nieuwe PS Plus line-up gaat zijn weten we woensdag 1 september, dan maakt Sony de line-up voor september officieel bekend. De games zullen dan daadwerkelijk speelbaar zijn vanaf 7 september.

De PS Plus games worden altijd de eerste dinsdag van de maand beschikbaar gesteld, wat dit keer dus vrij ongunstig is, namelijk pas op 7 september. De games worden de woensdag vóór de releasedatum bekend gemaakt. Daardoor kan het dus voorkomen dat, zoals deze maand, de games pas de eerste van de nieuwe maand bekend worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties