Black Friday 2023 bij bol.com begint eerder in app

News
maandag, 13 november 2023 om 12:30
bolcomf1595427884
De Black Friday-gekte begint al los te barsten. MediaMarkt en Coolblue zijn bijvoorbeeld al begonnen met deals. Bol.com staat ook in de startblokken, maar heeft in eerste instantie alleen deals in de app.
Binnenkort is het weer het seizoen voor grote deals. Vrijdag 24 november is het Black Friday, maar veel winkels beginnen alleen al veel eerder. Bol.com zal voor veel mensen één van de belangrijkste winkels zijn om in de gaten te houden.
Het online warenhuis laat nu weten wanneer het losgaat met deals. De eerste kortingen die onder Black Friday 2023 worden gerekend zijn vanaf donderdag 16 november te vinden. Om meteen vanaf die dag te profiteren van deals moet je alleen wel de app installeren.
De Black Friday Week 2023 gaat voor bol namelijk pas later van start op de website. De precieze datum daarvoor is nog niet helemaal duidelijk. Misschien is het al vanaf 17 november, anders begint het mogelijk volgende week.

Welke webshops zijn al begonnen met Black Friday 2023?

Terwijl je wacht op de deals van bol, zijn er al andere plekken waar je vast terecht kan. Wij hebben bijvoorbeeld al overzichten van de deals van MediaMarkt en de kortingen van Coolblue. Wanneer bol losgaat komt daarvan ook een overzicht.
Die overzichten werken we gedurende de week bij, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste deals. Houdt dus de site in de gaten als je het één en ander hoopt aan te schaffen rondom Black Friday.