Steam Winter Sale geeft dikke korting op grote games

News
vrijdag, 22 december 2023 om 12:00
steamf1662720330
Het is bijna kerst, dus veel stores hebben weer flinke deals voor de feestdagen. Ook PC-gamers kunnen weer veel topgames met korting scoren. De Steam Winter Sale is namelijk begonnen.
Met de feestdagen voor de boeg zijn er veel mensen met vrije dagen of zelfs vrije weken. Dan is het natuurlijk wel fijn als je nog iets te doen hebt. Op Steam kun je veel games nu voordelig scoren.

Dikke korting in Steam Winter Sale

Er zijn namelijk veel toptitels in de aanbieding. Er zijn grote games van dit jaar flink afgeprijsd en ook geliefde titels van eerdere jaren. We zetten wat leuke deals voor je op een rij.
Als het bovenstaande het niet voor je is, betekent dat natuurlijk niet dat je de hele sale moet overslaan. Er zijn namelijk nog veel meer games in de aanbieding. neem dus vooral een kijkje bij Steam als je benieuwd bent wat er nog meer in de aanbieding is.
Overigens zijn er nog veel andere deals die je kunt overwegen voor de feestdagen. Er is bijvoorbeeld een sale bij MediaMarkt. Bij bol.com is er een hoop LEGO met korting te scoren.