Adam Sandler gaat spelen in nieuwe film van Chernobyl-regisseur

News
vrijdag, 22 december 2023 om 11:30
spaceman n 00 19 04 23 r 1f1703243095
Netflix heeft bekendgemaakt een dramafilm klaar te hebben staan met acteur Adam Sandler in de hoofdrol. Deze film, genaamd Spaceman, zal 1 maart verschijnen op de streamingdienst en wordt gemaakt door één van de regisseurs achter Chernobyl.
De regisseur van dit project is de Zweed Johan Renck, voornamelijk bekend van zijn werk aan de veelal geprezen televisie drama Chernobyl. Ook regisseerde hij eerder afleveringen voor hitseries Breaking Bad en The Walking Dead.
In deze film speelt Sandler een astronaut genaamd Jakub die tijdens zijn ruimtemissie opeens het besef krijgt dat zijn huwelijk met zijn vrouw genaamd Lenka (gespeeld door actrice Carey Mulligan) op knappen staat. Deze realisatie betekent dat Jakub met onmiddellijke ingang tegen willens en wetens wil wederkeren naar aarde. In zijn avontuur om terug te keren krijgt hij hulp van een mysterieus wezen als compagnon.
De cast van deze film bevat naast bovengenoemde acteurs ook Paul Dano, Kunal Nayyar, Lena Olin en Isabella Rossellini. De film is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 van de Tsjechische schrijver Jaroslav Kalfar.

Zal een serieuze Adam Sandler weer in de smaak vallen?

Sandler, die voornamelijk bekend staat om zijn schunnige, komische films, speelde eerder al ietwat serieuzere rollen in onder anderen Punch-Drunk Love (2002) en de eerder al op Netflix verschenen film Uncut Gems (2019). Met de laatste film wist hij zelfs meerdere prijzen binnen te slepen en nu zal de vraag zijn of zijn rol in Spaceman ook zo’n groot succes zal betekenen.
Netflix heeft ook al een teaser vrijgegeven voor deze opkomende film. Hierin is te zien hoe het verstrooide personage van de acteur gestrand is in een soort jungle en hier zich door het water de locatie probeert te verkennen.
Bekijk hier de teaser trailer van Spaceman, vanaf 1 maart 2024 te zien op Netflix:

Populair Nieuws