Bol.com komt met mooie LEGO deals voor Kerst!

News
donderdag, 21 december 2023 om 12:00
Kerst zorgt dit jaar voor een vrij lang weekend. Dus zelfs als je je cadeaus al hebt geregeld, of daar niet aan doet, kan het fijn zijn om wat te doen te hebben, bijvoorbeeld een LEGO-set bouwen. Bij bol kun je die nu met korting scoren.
Het is altijd leuk als een pakje onder de boom klinkt als een zooi LEGO-steentjes wanneer je er mee schudt. Als jij ook iemand (of jezelf) op LEGO wil trakteren met kerst, kan dat nu met korting. Bij bol zijn wat last minute deals, die soms flink kunnen schelen.

Veel LEGO met korting bij bol!

LEGO is vaak niet goedkoop, dus aan de allermooiste sets kun je je geld wel kwijt. Maar nu zijn ook veel duurdere sets met korting te koop. In sommige gevallen bespaar je meerdere tientjes. Hieronder zetten we wat mooie deals op een rij:
Er zijn trouwens nog meer sets in de aanbieding. Het kan dus lonen om nog even te kijken bij bol zelf. Wie weet vind je daar nog een set die helemaal jouw ding is.
Voor andere kerstcadeaus kun je ook nog elders terecht. Als je bijvoorbeeld geen LEGO, maar elektronica zoekt, heeft MediaMarkt een paar mooie deals.