Steam laat je nu meer dan 1000 games gratis uitproberen

News
dinsdag, 06 februari 2024 om 9:30
steamf1662720330
Bij Steam is weer het jaarlijkse evenement Steam Next Fest van start gegaan. Dat betekent dat je nu gratis met meer dan 1000 games aan de slag kan gaan.
Het is bekend dat Steam geregeld komt met grote sales, waarbij je kan profiteren van enorm hoge kortingen - vaak tot wel 90 procent. Maar momenteel zet Steam niet games in het zonnetje die al zijn uitgekomen, maar juist de titels die er nog aan zitten te komen.
Tijdens Steam Next Fest kunnen spelers meer dan 1000 games gratis uitproberen die nog uit moeten komen. Deze demo’s zijn te spelen van nu tot en met 12 februari, wanneer het week-lange evenement ten einde komt.
Voor het evenement staan er titels op het programma die hoog staan op de Wishlist van veel gebruikers op Steam. Zo is het nu tijdens het Steam Next Fest mogelijk om aan de slag te gaan met onder andere Homeworld 3, Pacific Drive, Stormgate en Rotwood.

Wanneer komt de volgende Steam sale?

Gebruikers die hun collectie op Steam willen uitbreiden met games die al uit zijn, moeten nog eventjes geduld hebben. De volgende Steam Sale die namelijk op het programma staat is de Spring Sale. Die uitverkoop zal duren van 14 tot en met 21 maart.