Grote ster komt niet terug voor Death Stranding 2

News
maandag, 05 februari 2024 om 17:00
death stranding mads mikkelsenf1671184760
Onlangs is tijdens een State of Play meer onthuld over Death Stranding 2. Er zijn in een nieuwe trailer bijvoorbeeld veel personages getoond. Eén geliefd personage is alleen niet getoond en het blijkt dat hij ook niet terugkomt.
Hideo Kojima maakt games, maar is ook een groot filmliefhebber. Voor zijn games weet hij dan ook vaak grote acteurs te strikken. In Death Stranding waren er bijvoorbeeld grote rollen weggelegd voor Norman Reedus, Léa Seydoux en Mads Mikkelsen.
Die eerste twee zijn ook weer terug voor Death Stranding 2: On the Beach. Mads Mikkelsen is alleen nog niet getoond en Kojima heeft bevestigd dat dat is omdat de acteur ook niet in de game zit.

Waarom zit Mads Mikkelsen niet in Death Stranding 2?

Volgens de game-maker zullen mensen die Death Stranding hebben uitgespeeld begrijpen waarom Mikkelsens personage Cliff niet in de tweede game zit. Dat hij niet in de tweede game terugkomt is omdat Mikkelsen en Kojima geven om Cliff. Zijn verhaal blijft in Death Stranding en wordt niet onnodig uitgebreid in de tweede game.
Death Stranding 2: On the Beach laat nog even op zich wachten. De game verschijnt namelijk pas in 2025. Intussen is Kojima ook bezig met een Xbox-game genaamd OD en de voorbereidingen op een spionage-game voor PlayStation.