Steam heeft een grote update doorgevoerd

News
dinsdag, 14 september 2021 om 10:00
xgn google image
Steam heeft een update uitgebracht die aanpassingen doet aan de downloadpagina, het opslagbeheer en nog veel meer. Dat meldt het bedrijf in een blogpost.
In een nieuwe blog van Steam wordt uitgelegd wat er allemaal is veranderd aan het platform. Wat vooral veel aandacht heeft gekregen van het bedrijf is de downloadpagina en opslagbeheer. Daarnaast zijn er ook wat kleinere dingen veranderd.
De downloadpagina is een stuk overzichtelijker geworden. Deze pagina laat nu precies zien hoe ver de games gedownload en geïnstalleerd zijn. Dit was eerst niet het geval, het kon namelijk net lijken alsof een game al volledig gedownload was, terwijl dat dan niet het geval was, omdat deze niet volledig geïnstalleerd was. Door de update moet deze verwarring verdwijnen.
Het op volgorde zetten van games waarin ze moeten worden gedownload is ook makkelijker gemaakt. Het is namelijk nu mogelijk om de games gewoon te verslepen met je muis. Zo kan je zelf beslissen welke van de nog te downloaden games prioriteit heeft.

Opslagbeheer aangepast

Het nieuwe opslagbeheer is dus overzichtelijker gemaakt. Volgens Steam moet het nu makkelijker zijn om te wisselen tussen verschillende drives. Het bedrijf heeft er ook voor gezorgd dat lege mappen verwijderd kunnen worden van vaste drives. Om bij de opslag te komen moet je eerst naar de instellingen, daarna moet je klikken op downloads en daarna op de knop 'steam-bibliotheek mappen'.
Verder heeft het bedrijf vooral bugs opgelost en kleine verbeteringen gedaan. Het doel van het bedrijf is om het platform gebruiksvriendelijker te maken.

Populair Nieuws