Starfield wordt al in sommige winkels verkocht

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 17:30
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236
Het heeft even geduurd maar op 6 september verschijnt eindelijk Bethesda’s langverwachte Starfield. Wie de premium of collector’s edition koopt, krijgt vijf dagen eerder toegang tot de game. Nu lijkt het alleen op dat er spelers zijn die nóg eerder toegang hebben.
Volgens het Twitter-account @starfieldbeyond zijn er al fysieke kopieën van Starfield te vinden. ‘’Let op: sommige #Starfield-discs zijn een week voor de lancering van Early Access al uit. Vermijd spoilers. Blijf waakzaam.’’
In de tweet deelt de gebruiker een foto van een fysieke editie van de game, maar waar de foto vandaan komt en of het om een echte kopie gaat is niet duidelijk. Er gaan in ieder geval wel al spoilers rond. Zo werd er vandaag nog een uur lange video van gameplay geüpload op YouTube.

Video met Starfield gameplay

De video is inmiddels verwijderd, maar volgens Insider Gaming, die de video gezien heeft, ziet de gameplay er ‘zelfs in deze leaks absoluut fantastisch uit’. ‘’Het is bijna onmogelijk om op te merken dat het soms vergrendeld is op 30 FPS op de Xbox Series X/S en de animaties, landschappen en omgevingen zijn briljant.’’ Volgens Insider Gaming lijkt het erop dat de leaker een fysieke versie heeft van de Constellation Edition.
Vorige week werd ook al de hele lijst met achievements gelekt. Hoewel de meeste omschrijvingen vaag worden gehouden, zijn ook hier kleine spoilers te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld zien bij welke facties je je kunt aansluiten. Mocht je dus echt helemaal blind willen beginnen aan de game, kun je de lijst beter vermijden.