De eerste Star Wars serie van 2024 heeft een releasedatum

News
dinsdag, 23 januari 2024 om 10:00
Er wordt gewerkt aan verschillende Star Wars-films, maar die zijn nog niet klaar. Intussen gaat de franchise natuurlijk wel door met Disney+-series. De eerste release van 2024 is nu bekend.
The Bad Batch heeft een gloednieuwe trailer gekregen. Het vervolg op de geliefde serie Star Wars: The Clone Wars krijgt dit jaar een derde en laatste seizoen. De trailer geeft het slotstuk een spoedige releasedatum.
Seizoen 3 van The Bad Batch begint namelijk op 21 februari. Fans kunnen bij release meteen genieten van drie afleveringen op dezelfde dag. Daarna volgt wekelijks de release van één aflevering, met uitzondering van op 13 maart en 3 april, waarop er twee afleveringen van de serie verschijnen. De release van de finale is op 1 mei.

Verrassende onthulling in The Bad Batch seizoen 3 trailer

De trailer toonde weer veel actie van The Bad Batch en de vrienden en vijanden die ze in de eerste twee seizoenen hebben gemaakt. Maar de trailer heeft ook een heel verrassend gezicht, namelijk dat van Asajj Ventress, een voormalige Sith-leerling van Count Dooku. Voor wie alleen Star Wars films en series tot zich neemt zal het een verrassing, maar geen schok zijn dat zij in The Bad Batch zit: haar einde in The Clone Wars was enigszins open.
Maar in het boek Dark Disciple, dat geschreven werd om Clone Wars-verhalen die na de eerste annulering van die serie toch te vertellen, komt Ventress te overlijden voor het einde van de Clone Wars. The Bad Batch speelt zich later af en lijkt dus op het eerste gezicht een retcon. Maar Brad Rau, uitvoerend producent van The Bad Batch, laat weten dat het verhaal van Ventress in The Bad Batch klopt met wat eerder is verteld in Dark Disciple.