Star Wars Jedi: Survivor DLC verdwijnt ineens

News
maandag, 08 mei 2023 om 13:00
star wars jedi survivorf1680607586
Respawn heeft met Star Wars Jedi: Survivor een goed vervolg op Fallen Order afgeleverd. Maar misschien had de game toch beter uitgesteld kunnen worden. Er zijn namelijk wat technische problemen en een nieuw probleem haalt content weg bij spelers die daarvoor hebben betaald.
Zoals vaak gebeurt met games zijn er verschillende versies van Star Wars Jedi: Survivor beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld bonussen in de Deluxe Edition en ook spelers die een pre-order hadden, krijgen wat exclusieve content. Die content is vooral cosmetisch, maar natuurlijk wel leuk.
Spelers die recht hebben op die content en er in het geval van de Deluxe Edition ook voor betaald hebben, merken nu alleen dat hij verdwijnt. Meedere gebruikers op de subreddit voor de game melden hetzelfde probleem, zowel op PC als op consoles. Het lijkt te gaan om een bug die nieuw is sinds een grote patch van vorige week.
Het verdwijnen van de content lijkt gelukkig niet permanent. Spelers geven aan dat hij af en toe ineens weer beschikbaar is, maar dan opnieuw verdwijnt. Er zijn methodes om alle content terug te halen, maar er is geen methode bekend waarbij hij permanent blijft staan.

Veel patches nodig voor Star Wars Jedi: Survivor bugs

Het lijkt aannemelijk dat deze bug uiteindelijk opgelost wordt. EA heeft namelijk al aangegeven dat Star Wars Jedi: Survivor de komende weken nog veel patches gaat krijgen. Dat mag ook wel, want met name op PC is er nog veel werk nodig om de game naar behoren te laten draaien.