Nieuwe bundel te vinden in de Halo Infinite store

News
donderdag, 30 december 2021 om 8:00
halo infinite gameplayf1632817206
Halo Infinite krijgt een nieuwe DLC genaamd Mister Chief. In het pakket zitten allerlei leuke gadgets en skins.
De DLC bestaat uit meerdere cosmetics, en is verkrijgbaar voor 2000 in-game credits. Je koopt daarmee skins voor wapens en voertuigen, een nieuw AI-model en nieuwe wapen charms. Net zoals de vorige DLC’s wordt deze flink bekritiseerd door spelers. Volgens veel gamers is de DLC namelijk te duur. Hoewel Microsoft geen specifieke cijfers deelt rondom de opbrengst van microtransacties, schijnen de snelle in-game aankopen wel goed te werken voor Microsoft. De prijzen pool voor de Halo Championship Series staat namelijk al op rond de 100.000 dollar.
Mister Chief is niet de eerste bundel die aan de game wordt toegevoegd: eerder kwam de Cat Lovers Bundle al naar de game. Deze deed het overigens enorm goed, en veel gamers genoten van hun nieuwe helm met kattenoortjes erop. In het pakket zat ook een roze cape en een wapen charm. Deze bundel ging weg voor 10 dollar. De bundel werd zo goed verkocht dat Halo-veteraan Mint Blitz er een hele video over kon maken, deze is te zien op zijn YouTube kanaal.

Ook Halo Infinite campaign populair

Halo Infinite is nu een tijdje uit, en veel gamers genieten enorm van de multiplayer. Maar ook de campaign mag er zeker zijn. 343 Industries, de makers van Halo, luisteren goed naar wat de community te zeggen heeft en past zelfs dialogen aan op basis van feedback. Al gauw krijg je een game die vol zit met leuke en vooral grappige easter eggs, zoals de Craig meme die onlangs door een Reddit gebruiker is gevonden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties