Game releases augustus 2023 - Armored Core en Baldur’s Gate!

Article
dinsdag, 01 augustus 2023 om 18:30
armored core 6 fromsoftwaref1677758993
De zomer is niet druk wat betreft game releases, zoals we allemaal waarschijnlijk wel weten. Toch kun je in augustus 2023 wat leuke titels verwachten. Wij zetten ze voor je op een rij.
Fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar deze maand is eindelijk de volledige release van Baldur’s Gate 3. Liefhebbers van Dungeons & Dragons kunnen daar veel tijd aan kwijt, maar ook nieuwe spelers kunnen er waarschijnlijk goed van genieten. In early access bevalt de game goed, dus dat belooft wat voor wanneer hij uit is.
FromSoftware komt deze maand ook weer met een nieuwe titel, namelijk Armored Core VI: Fires of Rubicon. Dat is even een ander sfeertje dan Dark Souls of Elden Ring, maar je zult in deze mech game toch echt veel van FromSoftware herkennen. Dat is niet in de laatste plaats omdat hij uitdagend wordt.
Voor een wat minder uitdagende titel kun je aan de slag met Moving Out 2. Dit vervolg belooft weer veel knotsgekke en chaotische verhuizingen. Ook kun je dit keer online co-op spelen.
Liefhebbers van bekende RPG’s zoals Chrono Trigger moeten Sea of Stars in de gaten houden. Ook als de setting van The Messenger je aanspreekt is dit een game voor jou. Je zou het namelijk misschien niet zeggen, maar Sea of Stars is een prequel voor die game, ook al is het een totaal ander genre.

Wat zijn de game releases van augustus 2023?

Uiteraard zijn er nog wat meer releases deze maand. Stray komt bijvoorbeeld naar Xbox. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het kan natuurlijk zijn dat augustus 2023 je niets te bieden heeft. Mocht je toch graag een nieuwe game willens spelen, dan kun je een blik werpen op de releases van juli. Toen verschenen bijvoorbeeld Pikmin 4 en een PC-versie van Ratchet & Clank: Rift Apart!

Populair Nieuws

Laatste Reacties