Update - SSD upgrade voor Xbox Series X en S nu met veel korting te koop!

News
vrijdag, 16 april 2021 om 16:00
xbox series xf1637772091
De next-gen consoles hebben eindelijk de overstap gemaakt naar een snelle SSD, in plaats van een trage HDD. Een upgrade om je opslag te verhogen is daardoor alleen wel vrij prijzig. Gelukkig kan je nu profiteren van veel korting op een SSD upgrade voor je Xbox Series X en S.

Update - SSD upgrade voor Xbox Series X weer in de aanbieding

De Seagate SSD upgrade is opnieuw in de aanbieding bij Amazon.nl met veel korting. Als je je opslag op de next-gen console dus lekker wil uitbreiden, dan is nu het moment om je slag te slaan!

Update - Nog meer korting op de Xbox Series X SSD!

Heb je nog geen SSD upgrade voor je Xbox Series X of S in huis gehaald, dan is nu het moment om je slag te slaan. Amazon.nl heeft nu namelijk heel veel korting op de opslag van 1TB, waardoor je de upgrade lekker goedkoop kan scoren!

Origineel bericht

Voor PC gamers is het al lange tijd duidelijk hoe belangrijk een SSD is als het aankomt op het opstarten van je computer, maar ook de laadtijden in games. Spelers op de Xbox Series X en PlayStation 5 kunnen nu eindelijk ook van die korte laadtijden en andere voordelen genieten met de NVMe SSD die in de next-gen consoles zijn ingebouwd.
De SSD in de PlayStation 5 is momenteel nog niet te upgraden, maar dat geldt niet voor de Xbox Series X en S. Microsoft biedt namelijk al sinds de release van de next-gen console een speciale SSD van Seagate om je opslag uit te breiden op een makkelijke manier. Die upgrade is behoorlijk prijzig, maar nu kan je de SSD gelukkig kopen met veel korting.

Wat biedt de SSD op de Xbox Series X en S?

De snelle SSD in de Xbox Series X en S zorgen niet alleen voor superkorte laadtijden, maar bieden ook nog een aantal andere voordelen. Zo worden onder andere assets sneller ingeladen in games, hebben omgevingen meer details en kan je met gemak wisselen tussen games dankzij Quick Resume. Een extra 1TB aan opslag is alleen wel onmisbaar met de vele titels die beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass.
Dit bericht is op 16 april 2021 bijgewerkt.