Spin-off game van Far Cry spin-off online opgedoken

News
donderdag, 18 januari 2024 om 15:30
far cry 3 blood dragonf1705587463
Het lijkt erop dat de Far Cry spin-off Blood Dragon zelf ook een spin-off game krijgt. Online is namelijk een nieuwe titel opgedoken gebaseerd op Captain Laserhawk.
In 2013 kwam Ubisoft met een spin-off voor Far Cry 3 genaamd Blood Dragon. In plaats van een avontuur op een tropisch eiland speelde Blood Dragon zich af in een futuristische wereld die gebaseerd is op actiefilms, cartoons en games uit de jaren 80 - inclusief iconische one-liners.
De spin-off was enorm populair en zelfs zo’n succes dat Netflix besloot om er een animatieserie van te maken genaamd Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Opvallend genoeg was die serie wel pas tien jaar na de release van Blood Dragon uit op de streamingdienst.
Nu lijkt het er alleen op dat de spin-off game zijn eigen spin-off game krijgt. Volgens MP1st is er namelijk een PEGI rating opgedoken voor de game Captain Laserhawk Niji Warrior. Inmiddels is de beoordeling alweer van de website van de Europese instantie gehaald.

Wat voor soort game is de spin-off?

Fans van Blood Dragon die hopen op een soortgelijke game moeten waarschijnlijk wel hun verwachtingen bijstellen. Het lijkt er namelijk op dat Captain Laserhawk Niji Warrior een ander soort game wordt.
Volgens de beschrijving die op de website van PEGI stond gaat het om een ‘PC multiplayer player versus player game’ met ‘laser deathmatches’. Ook zullen microtransacties aanwezig zijn in de game.

Populair Nieuws