Hier kun je Prince of Persia: The Lost Crown het goedkoopst halen

News
donderdag, 18 januari 2024 om 15:00
prince of persia the lost crownf1686251438
Er is eindelijk een nieuwe Prince of Persia, genaamd The Lost Crown. De game is nu uit en hij krijgt heel goede reviews. Hier kun je Prince of Persia: The Lost Crown bestellen voor de goedkoopste prijs.
Prince of Persia: The Lost Crown ligt nu in de winkel voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch. Ook is er een digitale PC-versie beschikbaar. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je minder hoeft te betalen dan de gebruikelijke 49,99 euro en dat scheelt toch in de portemonnee. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
Prince of Persia: The Lost Crown keert terug naar de 2D-roots van de franchise, maar komt toch met een nieuwe twist. De game is namelijk een heuse metroidvania, waarbij nieuwe vaardigheden je niet alleen helpen in gevechten, maar ook om nieuwe paden te begaan.

Prince of Persia: The Lost Crown reviews al uit

Als je nog twijfelt over de game, hoef je er niet blind op te vertrouwen dat hij goed is. De reviews voor de game zijn namelijk al een tijdje uit. Bij ons kreeg The Lost Crown een respectable 8.