Hierom heeft Across the Spider-Verse geen post-credits scene

News
woensdag, 07 juni 2023 om 13:30
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Na een slordige 15 jaar aan MCU films zijn we het min of meer gewend dat er na de aftiteling altijd nog een korte scene zit. De Spider-Verse films mogen dan wel niet bij het MCU horen, maar Into the Spider-Verse had wel degelijk een post-credits scene. Maar wie is blijven zitten na Across the Spider-Verse heeft niets te zien gekregen en dat heeft een reden.
Spider-Man: Into the Spider-Verse deed vrolijk mee aan de trend van post-credits scenes. De film wist een tease voor het vervolg en een humoristische scène in één te verpakken. Je zou misschien verwachten dat Across the Spider-Verse dat ook doet, maar de film heeft niets te bieden na de aftiteling.
Maar dat is niet omdat de film eindigt met een cliffhanger. Sterker nog, er was al een idee voor een extraatje na de credits. Het plan kon alleen niet doorgaan, omdat er een eerdere scène uit de film was verwijderd, zo vertelt producer Phil Lord aan IndieWire.

Wat was de post-credits scene van Across the Spider-Verse?

Er was namelijk een scène gepland waarin The Spot, de schurk van de film, een drankje probeert te krijgen in een bar met allemaal Spider-Man schurken. Er heeft alleen niemand aandacht voor hem, waardoor hij uiteindelijk maar een drankje steelt (dat door al zijn gaten niet daadwerkelijk in hem belandt). Na de credits zou The Spot, nu veel machtiger, terugkeren naar de bar om af te rekenen met iedereen die hem eerder negeerde.
Die scène na de credits werkt alleen als het eerdere bezoek aan de bar ook in de film zit, maar helaas is die scène nooit afgemaakt. Vandaar dat ook de post-credits scene niet door kon gaan. Een alternatieve optie was er blijkbaar niet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties