Spider-Man verschijnt in nog een MCU cross-over

News
woensdag, 15 december 2021 om 8:00
spider man 1f1651349971
Tom Holland's Spider-Man zal nog in ieder geval in één aankomende cross-over MCU film te zien zijn. Maar Tom Rothman, de CEO van Sony Pictures Entertainment, hoopt op verdere samenwerkingen. Dat laat hij weten tijdens een interview met Phase Zero.
Volgens de woorden van Rothman zal het niet lang gaan duren voordat we Tom Holland terug zien keren als Spider-Man na No Way Home. Hij zegt namelijk dat er sowieso nog een MCU cross-over film komt waar Spider-Man in te zien is.

Waarom verschijnt Spider-Man in nog een cross-over?

De reden dat Spider-Man in ieder geval te zien zal zijn in een aankomende MCU film, is dat Marvel en Sony personages met elkaar uitwisselen. Dit is ook gebeurd voor de aankomende Spider-Man film.
Voor Spider-Man: No Way Home mocht Sony namelijk gebruik maken van Doctor Strange, maar in ruil daarvoor mag Marvel dus nog in ieder geval één keer gebruik maken van Spider-Man. Het is nog niet duidelijk in welke film Spider-Man te zien zal zijn, maar het is goed mogelijk dat hij te zien zal zijn in de aankomende Doctor Strange film.
Gezien de positieve woorden van Rothman zal dat waarschijnlijk ook niet de laatste film worden waarvoor Marvel en Sony samenwerken. Hij zegt namelijk dat de band tussen de beide bedrijven goed is en dat de samenwerkingen goed verlopen. Het lijkt er dus op dat er nog wel meer cross-overs zullen komen tussen personages van Marvel en Sony.

Populair Nieuws