Call of Duty Vanguard spelers willen af van MVP scherm

News
dinsdag, 14 december 2021 om 18:00
call of duty vanguardf1636115508
Spelers zijn klaar met een scherm in Call of Duty Vanguard. Het scherm laat de beste spelers van een potje zien met hun eigen operators. Het scherm duurt 40 seconde en spelers vinden het zonde van hun tijd om dit af te moeten kijken. Op Reddit wordt dus ook opgeroepen tot het verwijderen van het scherm.
Het MVP scherm is een nieuwe functie in de game. Na ieder potje krijg je 40 seconde lang een scherm te zien waarop een aantal spelers worden uitgelicht die het beste waren. Hierbij krijg je de operator van de speler te zien en de eventuele extra items die de speler voor een operator heeft gekocht.

MVP scherm is reclame

Een groot deel van de spelers vind dat het MVP scherm er alleen maar is om reclame te maken voor verschillende operators en items. Je kan de operators namelijk aanpassen naar je eigen wens, maar wel met items die geld kosten. Als je je operator er dus goed uit wilt laten zien op het MVP scherm, dan gaat dat je geld kosten.
Naast dat probleem vinden spelers ook dat het veel te veel tijd in beslag neemt. Het scherm duurt namelijk 40 seconden en je kan de video niet overslaan om naar het volgende potje te gaan. Een keer is dan niet zo'n groot probleem, maar het gebeurt ieder potje. Dus dan ben je al snel veel tijd kwijt alleen maar aan een bepaald scherm.
Toch denken veel spelers dat het weinig zin zal hebben en dat het scherm toch wel zal blijven. Dit komt dan vooral door het reclame deel van de functie. Spelers krijgen zo namelijk items te zien die ze dan misschien ook wel zullen gaan aanschaffen. Het lijkt er dus niet op dat Activision echt zal luisteren naar de spelers, maar je weet maar nooit.