Spider-Man Remaster op PS5 komt niet fysiek uit

  Met de PlayStation 5 komt er een nieuw hoofdstuk aan voor de recente Spider-Man game uit 2018. Daarbij hoort een remaster die naar PS5 komt, maar die zal niet fysiek verschijnen. Dit heeft ontwikkelaar Insomniac Games aangegeven.

  Insomniac Games vertelde dit in een antwoord op een vraag van een fan op Twitter. Toen de fan vroeg of er fysieke kopieën komen van de Spider-Man remaster op PS5, meldde de ontwikkelaar eenvoudig met: 'geen plannen om een fysieke release te doen'.

  Voor mensen die graag een doosje van hun games in de kast willen hebben staan, is dit slecht nieuws, want zij moeten deze opgepoetste versie van de game zonder doosje accepteren. Er is nog wel een andere mogelijkheid om toch een soort van upgrade naast de originele game te zetten, namelijk de Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

  Spider-Man remaster wel in Miles Morales Ultimate Edition

  In die versie van de Miles Morales add-on zit namelijk wel de remaster van Spider-Man inbegrepen. De game zelf zit er dan waarschijnlijk ook niet fysiek bij, gezien de melding van Insomniac Games, maar je heb dan in ieder geval een doosje om in de kast bij je PlayStation 5 gamesverzameling te zetten. De game komt uit op 19 november als onderdeel van de PlayStation 5 launch line-up. Je kunt vanaf de release van de game ook met de gratis upgrade aan de slag die de game, net als een heel aantal andere games, heeft.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.