Spider-Man Into the Spider-Verse 2 krijgt drietal regisseurs

News
dinsdag, 20 april 2021 om 10:00
top 10 beste spiderman into the spider verse easter eggs spoilers 144053f1572854950
Sony Pictures Animation heeft een drietal van regisseurs aangesteld voor Spider-Man Into the Spider-Verse 2, het vervolg op de 2018 animatiefilm. Het betreft Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson die de regie op zich gaan nemen. Zo meldt Variety.
Dat Dos Santos mee zou werken aan Spider-Man Into the Spider-Verse 2 was al bekend, maar dat het drietal samen de regie zou verzorgen niet. Wel was al duidelijk dat Powers en Thompson op een of andere manier betrokken zouden zijn bij de film. Dat een drietal regisseurs plaatsnemen in de felbegeerde stoel lijkt opvallend, maar dat valt enigszins mee.
Het origineel werd namelijk ook door drie regisseurs ontwikkeld. Toen waren het Peter Ramsey, Bob Persichetti en Rodney Rothman. Alleen Ramsey keert voor het vervolg terug. Dit keer neemt hij de rol van uitvoerend producent op zich. Ook het bekende duo Phil Lord en Chris Miller keert terug voor het vervolg. Het tweetal schrijft de film samen met David Callaham, de screenwriter die ook voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de pen dook.
miles morales is spider man alles over de spider man into the spider verse personages 143927

Spider-Man Into the Spider-Verse 2 release duurt nog even

"We zijn enorm blij met Joaquim, Justin en Kemp binnen het Spider-Verse team. We zijn fans van Joaquims werk, hij maakt personages zo herkenbaar en uniek en hij kan ook nog eens een emotioneel verhaal vertellen met een actiescene zoals een musical dat doet via een nummer", lieten Lord en Miller weten. Kemp Powers kun je daarnaast herkennen van zijn recentere successen. Zo is hij verantwoordelijk voor het script van One Night in Miami, waarvoor hij oorspronkelijk het theaterstuk schreef en hij was de co-regisseur van Soul.
Voordat Spider-Man Into the Spider-Verse 2 uitkomt, hebben de heren alleen nog wel genoeg tijd om te werken. De film staat pas op de planning voor 7 oktober 2022.

Populair Nieuws