Spider-Man: Across the Spider-Verse komt al snel naar Netflix

News
donderdag, 16 november 2023 om 13:30
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Netflix is binnenkort een erg geliefde animatiefilm met Spider-Man rijker. Spider-Man: Across The Spider-Verse komt namelijk naar Netflix in Nederland. In het buitenland is de film al op het streamingplatform te zien.
Op 1 december zal Across the Spider-Verse verschijnen op Netflix. In de film zien we wederom Miles Morales. De jongen, die nu iets volwassener is, bestrijdt nog steeds het kwaad als de vervanger van de originele Spider-Man (Peter Parker). In Spider-Man: Across the Spider-Verse is de bad guy de zogeheten The Spot, die eerst begint als een komisch personage en vervolgens een levensgevaarlijke villain blijkt te zijn. Ook is er een andere antagonist in de film, die is snoods van plan is voor alle versies van Spider-Man.
In Across the Spider-Verse, zoals de naam verklapt, speelt de Multiverse namelijk een grote rol. Miles komt veel verschillende Spider-Men tegen uit andere dimensies. Door al die ontmoetingen en gebeurtenissen begint hij te twijfelen aan zijn eigen morele kompas.

Uiterst goed ontvangen door doorgewinterde Spider-Man fans

De eerste film, Spider-Man: Into the Spider-Verse, is al te zien op Netflix. Het eerste deel won zelfs de prestigieuze Oscar voor Beste Animatiefilm. Het tweede deel werd ook erg goed ontvangen bij het grote publiek. Spider-Man: Across the Spider-Verse liet kijkers achter met een cliffhanger en de belofte van een groots vervolg. Het derde en tevens, naar alle waarschijnlijkheid, laatste deel van deze trilogie (genaamd Spider-Man: Beyond the Spider-Verse) moet in het najaar van 2024 op het witte doek verschijnen.