Speler ontdekt nieuwe 'feature' in Skyrim tien jaar na lancering

News
maandag, 11 oktober 2021 om 12:30
93ff8d660ab00b956b477521eb4cd6d3f1633937853
Het zijn er een stuk minder dan in 2011, maar toch zijn er een flink aantal spelers die nog dagelijks genieten van The Elder Scrolls V: Skyrim. Sommige zijn zo fanatiek bezig, dat ze tien jaar later een nieuwe 'feature' gevonden hebben.
The Elder Scrolls V: Skyrim is voorlopig de laatste en nieuwste game in de geliefde franchise van Bethesda. De release van The Elder Scrolls 6 is namelijk nog lang niet in zicht. Voorlopig moeten gamers het dus nog even uithouden in The Elder Scrolls V: Skyrim. Geen straf, want zelfs nu (tien jaar nadat de game uitkomt) zijn er blijkbaar nog steeds nieuwe bugs en mogelijkheden die ontdekt worden.
Iemand op de subreddit van The Elder Scrolls V: Skyrim stuitte namelijk op een nieuwe bug in de game. Wanneer jij een NPC dood maakt terwijl je naar beneden suist, krijg je geen fall damage wanneer je de grond raakt. Ten minste, mits je zorgt voor een kill-animatie. Een handige nieuwe 'feature' voor de durfallen onder ons.

Elder Scroll V: Skyrim zit vol met bugs

Vreemd is het overigens niet dat deze verborgen functie nu nog gevonden wordt. Het spel heeft namelijk al enorm veel bugs en waarschijnlijk is nog steeds niet elke fout gevonden. Misschien dat er binnenkort wel meer geheime abilities gevonden worden, maar tot dan is het niet krijgen van fall damage een mooie vondst.
Hoe goed deze bug werkt, en hoe consequent deze te gebruiken is moeten we nog maar zien. Mogelijk zal hij ook verdwenen zijn uit de aankomende Anniversary Edition, die Bethesda lanceert ter ere van het tienjarig bestaan van de game.

Populair Nieuws