Spelers kunnen eigen team maken in FIFA 22 career mode

News
vrijdag, 06 augustus 2021 om 10:30
son reveal g5 lowres wmf1627654814
Het is duidelijk dat EA Sports flink inzet op realisme met FIFA 22, maar de ontwikkelaar wil ook de verschillende modi uitbreiden. Zo kunnen spelers in de game hun eigen team maken in de career mode.
De career mode is FIFA blijkt enorm populair, maar de laatste jaren zijn er niet veel grote veranderingen gekomen naar de modus. Ten onvrede van de fans. Gelukkig introduceerde FIFA 21 een aantal veranderingen en ook voor FIFA 22 heeft EA Sports een aantal nieuwe functies in petto voor de career mode. In een blogpost gaat Senior Game Designer Alex Constantinescu daar dieper op in.
Eén van de grootste toevoegingen aan de career mode is de mogelijkheid om je eigen team te maken in Manager Career. Dat is bovendien een feature waar fans al jaren om vragen. Je krijgt bovendien een hele hoop opties bij het maken van je eigen team. Zo zal je eerst moeten kiezen in welke competitie je zal gaan spelen, welk team je gaat vervangen en natuurlijk wat de naam is van je team. Ook kan je een rivaliserende club uitkiezen, zodat je meteen je eigen ‘Klassieker’ op de kalender hebt staan.
Heb je dat eenmaal gedaan, dan kan je het team helemaal naar eigen smaak aanpassen. Via verschillende mogelijkheden kan je je eigen thuis- en uitshirts vormgeven, het logo voor de club maken en zelfs een eigen stadion laten bouwen. Aan het begin van elk seizoen heb je bovendien weer de kans om alles aan te passen, zodat je team er weer fris uitziet voor het nieuwe jaar.

Nieuwe spelers in FIFA 22

Een nieuw team in de competitie betekent natuurlijk ook een aanvoer van nieuwe spelers. In Create Your Club zit daarom de zogeheten squad builder. Met deze tool kan je het systeem automatisch een elftal aan nieuwe spelers laten aanmaken, waarbij je zelf de controle hebt over de algemene rating en de leeftijd van je spelers. De nationaliteit van je elftal wordt daarnaast gebaseerd op het gemiddelde percentage in de echte competitie.
Wil je je eigen team gaan maken in FIFA 22, dan zal je nog even geduld moeten hebben. De nieuwe footie komt namelijk op 1 oktober uit, maar als je lid bent van EA Play, dan kan je wel alvast met een trial van tien uur aan de slag vanaf 22 september.

Populair Nieuws