Spelers kunnen CoD Black Ops Cold War Season 1 content niet spelen door bug

  Vandaag is Season 1 begonnen van Call of Duty Black Ops Cold War. Niet iedereen kan alleen met de nieuwe content aan de slag, want sommige spelers worden geweerd uit de nieuwe maps door een vervelende bug.

  De Season 1 update is een spannende patch voor veel spelers van Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty Warzone. De twee games worden namelijk samengevoegd, waardoor nu wapens en perks uit Black Ops Cold War te gebruiken zijn in Warzone. Daarnaast zijn er in de nieuwe Call of Duty game nu ook extra maps en wapens beschikbaar en Warzone heeft de Island of Rebirth map erbij gekregen.

  Dat klinkt als een veelbelovende update voor beide games, maar niet alle spelers zijn er blij mee. Wanneer je vanochtend had verwacht om de te kunnen knallen op de nieuwe maps, dan kan je voor een nare verrassing komen te staan. Sommige spelers worden er namelijk uit geweerd door een bug. Op het moment dat ze één van de nieuwe maps proberen te joinen, krijgen ze de error-melding Zed 398 Swift Clover te zien.

  Wat wordt aan de bug gedaan?

  Het is te hopen dat alle spelers zo snel mogelijk met de nieuwe content aan de slag kunnen gaan. Het probleem is in ieder geval bekend bij ontwikkelaar Treyarch en er wordt momenteel hard aan gewerkt om de bug op te lossen. Dat laat de studio weten via Reddit onder een post over het probleem.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.