Marvel serie Helstrom na één seizoen al gecanceld

News
woensdag, 16 december 2020 om 10:30
huluf1594737573
De Marvel series buiten Disney+ kennen de laatste jaren niet veel succes meer. Dit heeft er absoluut niet mee te maken dat deze series niet goed zijn, maar dat hun contract met Disney niet eindeloos doorloopt. Nu is ook Helstrom, een Marvel serie op Hulu, ermee gestopt. Het Marvel universum buiten Disney+ neemt daarmee opnieuw af.

Niet de eerste

Dit is zeker niet de eerste Marvel serie buiten Disney+ die gecanceld werd. Eerder werden natuurlijk een aantal erg populaire Marvel series op Netflix beëindigd, waaronder Daredevil, The Punisher en Iron Fist. Helstrom is wel een heel andere serie. Het is een heel spannende serie, die zelfs wel enigszins in het horrorgenre geplaatst zou kunnen worden.
Het stoppen van Helstrom is natuurlijk jammer, maar komt ook niet geheel onverwachts. De show werd geproduceerd door Marvel TV onder leiding van Jeph Loeb, maar zijn contract liep af. Dit zorgt er helaas voor dat Helstrom niet verder kan. Natuurlijk zou het altijd kunnen dat Disney zelf nog verder gaat aan de serie, maar dat valt nog niet met zekerheid te zeggen.

Wat is Helstrom?

Helstrom is een spannende en bijzondere serie over een broer en een zus, Daimon en Ana Helstrom, die hun vader proberen op te sporen. Hun vader is alleen niet makkelijk te vinden, want hij is de meest gevreesde seriemoordenaar ter wereld. En dat is nog niet eens het ergste aan hun vader! Helstrom is erg geliefd bij de fans, wie helaas in ieder geval voorlopig niks nieuws zullen gaan zien van de serie.

Populair Nieuws