Christopher Nolan haalt weer uit naar Warner Bros

News
woensdag, 16 december 2020 om 11:45
tenetf1703002344
Opnieuw laat de geweldige filmregisseur Christopher Nolan zijn ontevredenheid richting Warner Bros. merken. Hij is het er namelijk helemaal niet mee eens hoe het gigantische filmproductie bedrijf omgaat met het uitbrengen van de nieuwe films die onder hun vlag gemaakt worden. Nolan vindt dat de studio niet netjes omgegaan is met de filmmakers van hun producties.

HBO Max

Dit heeft te maken met de plannen die Warner Bros. heeft voor hun streamingdienst, HBO Max. Ze zijn namelijk van plan om al hun films die in 2021 uit zullen komen gelijk op HBO Max te plaatsen. Christopher Nolan vindt dit niet alleen een zakelijke fout, maar ook dat hiermee de makers van de films verraden worden. Volgens Nolan heeft Warner Bros. de filmmakers zelf namelijk helemaal niets laten weten over deze plannen.
Nolan vindt het een kwestie van samenwerking en partnerschap, waarin Warner Bros. zich volgens hem heeft misdragen. "Ze hebben de filmmakers niet ingelicht over de plannen die ze hebben met het werk van de makers". Dit vindt Christopher Nolan niet de juiste manier om een partner te behandelen en voelt zich daarom gedwongen weer van zich te laten horen.

Hoe verder?

Over de toekomst met de studio, waar Nolan al heel erg lang mee samenwerkt, spreekt de regisseur zich nog niet uit. Ook Warner Bros. zelf liet zich nog niet horen over de hele situatie. Nolan zelf geeft in het interview met The Washington Post wel aan dat hij blij is dat Tenet, zijn meest recente film, nu op veel plekken thuis te zien is.

Populair Nieuws