“Stuntelende” speler uit EA Sports FC 24 Ultimate Team gehaald

News
dinsdag, 26 september 2023 om 15:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
De release van EA Sports FC 24 is eigenlijk vrijdag pas, maar wie de Ultimate Edition van de game heeft gekocht kan nu al aan de slag. De game blijkt alleen niet helemaal zonder bugs te zijn. Zo is een topspeler om de één of andere reden een enorme stuntelaar geworden.
Ultimate Team was altijd één van de populairste modi in FIFA en zal dat waarschijnlijk blijven na de EA Sports FC-naamsverandering. Spelers proberen het best mogelijk team samen te stellen, ongeacht hoe realistisch het is dat het ooit zou kunnen gebeuren. Voetballers met een hoge ranking zijn dan ook zeer gewild.
Ada Hegerberg, die speelt voor het vrouwenteam van Lyon, is zo’n hooggewaardeerde speler. Haar ranking is 89, waarmee ze tot de top van zowel vrouwelijke als mannelijke spelers behoort (Ultimate Team is gemengd). Maar door een bug gedraagt ze zich niet echt als een topspeler.

Ada Hegerberg niet zo sterk in balbezit door bug

Als je de linker trigger ingedrukt houdt terwijl Ada Hegerberg de bal heeft, verliest ze hem namelijk meteen: ze gaat er zelf vandoor en laat de bal achter. Gek genoeg lijkt Hegerberg de enige speler waarbij dit gebeurt. EA is op de hoogte van de bug en doet onderzoek.
In de tussentijd mag je Ada Hegerberg niet gebruiken in je actieve squad in Ultimate Team. Je kunt pas een match beginnen als ze uit je squad is gehaald. Het is niet duidelijk wanneer EA verwacht het probleem te hebben opgelost, dus mogelijk is het nog steeds gaande wanneer EA Sports FC 24 vrijdag verschijnt.