Speel nu alle PS Plus games van november 2023!

News
dinsdag, 21 november 2023 om 11:00
playstation plus newf1655289162
Alle games voor PS Plus zijn bekend. Sony kondigde vorige week de PS Plus Extra en Premium games voor november 2023 aan vanaf nu zijn alle games ook speelbaar voor abonnees van de gamingdienst.
Alle game voor PS Plus voor november 2023 zijn bekend. Vorige week maakte Sony de gehele lijst aan nieuwe games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees bekend. De nieuwe games voor deze maand zijn vanaf nu te claimen, downloaden en spelen. De headliner voor deze maand is Teardown, waar abonnees vorige week al mee aan de slag konden. Deze week zijn onder andere Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On en Dead Island: Riptide Definitive Edition ook beschikbaar gekomen. Alle titels zijn vanaf nu te spelen.
Alle titels voor PS plus op een rij:
PS Classics:
  • Grandia
  • Jet Moto
  • Up
  • Klonoa Phantasy Reverie Series
  • PaRappa the Rapper 2
5ee31d360eddc6bf32c3ebba9c3c47579fcde23a1f1700552449

Gratis games voor PS Plus Extra en Premium voor november

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus Extra en Premium altijd bekend op de woensdag vóór de derde dinsdag van de maand. De games komen de dinsdag daarna dan op de dienst beschikbaar. Deze maand is dat dus 21 november.
Naast de games voor de hogere tiers zijn ook de PS Plus Essential games nog te scoren. De nieuwe gratis games voor PS Plus Essential zijn sinds begin oktober al beschikbaar. Deze maand gaat het om de volgende games:
De games die in november aan PS Plus Essential toegevoegd zijn waren:
  • Mafia II Definitive Edition
  • Aliens Fireteam Elite
  • Dragon Ball: The Breakers
Om de PS Plus Essential games ook na november te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor het einde van de maand claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt. Je kan ze dan altijd downloaden en spelen.
Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model. De games die daar verwijderd worden, zijn dus ook vanaf dat moment niet meer speelbaar, tenzij je ze zelf aanschaft.