Scoor PS Plus met flinke korting tijdens Black Friday

News
dinsdag, 14 november 2023 om 9:30
c52daffa87c4e02fa9dd4082b343e1213bdc9b15 scaled1f1699941029
Black Friday komt er aan en dat betekent korting! Veel PlayStation gamers kijken uit naar dit moment om hun PS Plus abonnement af te sluiten of te verlengen. Ook dit jaar heeft Sony weer een puike kortingsactie voor hen in petto, maar er zit dit jaar wel een flinke adder onder het gras.
Elk jaar kijken PlayStation gamers uit naar eind november. Dat is het ideale moment om je PS Plus abonnement te verlengen. Sony heeft elk jaar tijdens Black Friday een fraaie aanbieding met flinke korting op de diverse varianten van de gameabonnementsdienst van Sony. Ook dit jaar heeft Sony een flinke kortingsactie aangekondigd, maar dit keer wel met een flinke adder onder het gras!

Korting op PS Plus met Black Friday

Sony viert Black Friday van 17 tot 27 november. In die periode krijgen alle nieuwe PS Plus abonnees tot 30 procent korting op een nieuw 12 maanden abonnement. Ook huidige abonnees zijn niet vergeten, zij kunnen een korting van 25 tot 30 procent krijgen als zij hun huidige abonnement upgraden naar PS Plus Extra (25 procent korting) of PlayStation Plus Premium (30 procent korting).
Sony maakte de Black Friday deals in een blogpost bekend, maar maakt daarin geen melding van kortingen voor bestaande abonnees, die hun abonnement willen verlengen. Het is nog niet bekend of een dergelijke aanbieding onderdeel zal uitmaken van Black Friday.
Aangezien dit niet aangekondigd is, lijkt de kans daarop klein. Het lijkt er dus op dat Sony vooral het upgraden naar hogere tiers van de abonnementsdienst wil stimuleren. Ook is het nog onduidelijk welke aanbiedingen of webwinkels of retailers nog in petto hebben.
playstation plus newf1655289162

Niet alleen PS Plus in de aanbieding tijdens Black Friday

Natuurlijk heeft Sony meer aanbiedingen in petto dan alleen de korting op PS Plus. Dit jaar behelzen de aanbiedingen de PlayStation Store, direct.playstation.com, PlayStation Gear Store en diverse (web)winkels.
Direct is Sony's eigen webwinkel waar je consoles, controllers en meer direct bij Sony kan kopen. Tijdens Black Friday kan je daar aanbiedingen verwachten voor PlayStation 5 consoles met games als Call of Duty: Modern Warfare III, DualSense wireless controllers, PS5 Console Covers en diverse PS5, PS4 en PC games.
In de Gear Store vind je kleding, tassen en zelfs ringen en kettingen in de stijl van de meest iconische titels van Sony. Tijdens de Black Friday periode van 17 tot 27 november krijg je in de PlayStation Gear Store tot 20 procent korting op diverse artikelen. Bovendien worden alle aankopen boven de 75 dollar (de euro-prijs is nog niet door Sony vermeld, maar zal vermoedelijk 75 euro zijn), gratis verzonden. Ook krijgen zij een PlayStation Heritage Katakana hoed gratis cadeau.
Natuurlijk zijn er ook deals voor games. Sony heeft nog niet aangekondigd welke deals dat worden, maar al wel aangegeven dat titels als EA Sports FC 24, NBA 2K24, Assassin’s Creed Mirage en meer onderdeel zullen uitmaken van de selectie. We kunnen dus ook kortingen op recente titels verwachten.
Uiteraard houden we jullie op de hoogte zodra er meer deals bekend zijn.