Speel Call of Duty, Skull and Bones en meer nu gratis op Xbox

News
vrijdag, 31 mei 2024 om 13:00
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Skull and Bones is volgens Ubisoft een game van de buitencategorie. De game werd zelfs als AAAA game gelabeld. Wil je zelf wel eens zien of de game dat label waard is en heb je een Game Pass abonnement, dan is dit je kans.
Microsoft houdt momenteel weer de Free Play Days, wat betekent dat diverse games helemaal gratis te spelen zijn voor alle abonnees van Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate. Meestal zijn de games die onderdeel uit maken van de Free Play Games alleen in het weekeinde te spelen, maar dat geldt niet voor Skull and Bones.
Deze game is vanaf nu tot vrijdag ochtend gratis te spelen. Dat geeft spelers dus een hele week om de game eens goed tegen het licht te houden.

Gratis Call of Duty

Wie niet zo van piratengames houdt, kan terecht bij een van de andere games die onderdeel uitmaken van de Free Play Days. Meest in het oog springend is daarbij Call of Duty, Modern Warfare III.
Van deze populaire game is de Multiplayer/Zombiemodus dit hele weekeinde gratis te spelen. Voor deze game heb je zelfs geen Game Pass abonnement nodig, alle Xbox spelers kunnen Call of Duty tot maandag ochtend gratis spelen.
Ook racefanaten kunnen hun lol op. Het zeer realistische Assetto Corsa Competizione is het hele weekeinde gratis speelbaar voor abonnees van Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate members. Ook wie meer van knokken houdt kan aan de slag, wantDragon Ball Xenoverse 2 is tot maandag gratis speelbaar.
Dat brengt het totaal aan speelbare games voor deze Free Play Days periode op vier:
  • Call of Duty: Modern Warfare III (Multiplayer/Zombies) voor iedereen tot maandag ochtend 3 juni
  • Skull and Bones: voor Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate tot vrijdag ochtend 7 juni
  • Assetto Corsa Competizione voor Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate tot maandag ochtend 3 juni
  • Dragon Ball Xenoverse 2 voor Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultimate tot maandag ochtend 3 juni
free play days
Wie na die tijd overtuigd is van de games en deze nog wil blijven spelen, kan de games daarna in de aanbieding in de MS Store kopen. Uiteraard blijft je voortgang dan behouden en kan je gewoon verder spelen waar je gebleven was.

Free Play Days aanbod wisselt

De Free Play Days zijn een regelmatig terugkerend fenomeen. Tijdens deze speciale weekeinden is een wisselende set games gratis speelbaar voor abonnees van Game Pass Core of Ultimate. Vaak zijn de games na deze periode ook afgeprijsd zodat je voordelig verder kunt spelen. Zo waren eerder diverse Warhammer games gratis uit te proberen.
De Free Play Days zijn alleen toegankelijk voor mensen die een Game Pass Core of een Game Pass Ultimate abonnement hebben. Bij een Game Pass Ultimate abonnement krijg je bovendien toegang tot een catalogus met honderden games die je gratis kunt spelen.
Game Pass Core abonnees hebben de beschikking over een selectie van ongeveer 25 games uit het ruimere Ultimate aanbod, waaronder Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Halo Wars 2, Grounded, Limbo en Stardew Valley.

Populair Nieuws