Speciale Marvel’s Spider-Man 2 PS5 nu bij Nedgame te scoren

News
dinsdag, 08 augustus 2023 om 17:00
marvels spider man 2 special edition ps5f1690472173
Sony heeft al wat mooie games uitgebracht voor de PS5, maar heeft de console zelf nog nooit in een speciaal jasje gestoken voor één van die games. Maar eens moet de eerste keer zijn: Marvel’s Spider-Man 2 krijgt een limited edition PS5. Die is nu te bestellen bij Nedgame.
Het duurt niet lang meer voordat Marvel’s Spider-Man 2 eindelijk in de winkel ligt. Nog een maand of twee geduld en dan kun je weer een geweldig avontuur beleven met Peter Parker en Miles Morales. Maar voor die tijd kun je alvast een speciale PS5 in huis halen.
Sony komt namelijk met een speciale console-bundel die helemaal in het teken staat van de game. De console in deze bundel heeft geen witte faceplates, maar twee verschillende met een Spider-Man design. Aan de voorkant kleurt de console rood, maar dreigt hij overgenomen te worden door het zwart van het Symbiote, dat de achterkant al helemaal in zijn greep heeft.
Als je deze speciale PS5 graag wil hebben kun je hem nu al bestellen. Dat kan bijvoorbeeld bij Nedgame. Bij de bundel is ook een digitaal exemplaar van Marvel’s Spider-Man 2 inbegrepen.

Wanneer is de release van de Limited Edition Spider-Man PS5?

Als je deze console koopt, hoef je je niet druk te maken dat je op de dag dat Spider-Man uitkomt eerst nog een hele console-setup moet doen voor je kan spelen. De console verschijnt namelijk veel eerder dan de game. Al vanaf 1 september kan deze speciale PS5 zijn plek in je setup innemen.