Speciale Borderlands whisky komt voor het eerst naar Nederland

News
dinsdag, 12 september 2023 om 14:00
ballantines borderlands moxxi 20 bottlef1694517792
Goed nieuws voor whisky-liefhebbers in Nederland. De speciale uitgave van Borderlands en Ballantine’s wordt nu namelijk voor het eerst in Nederland uitgegeven.
De laatste jaren zien we soms opvallende samenwerking voor games en films. Soms verschijnen er crossovers tussen verschillende franchises en andere keren werken uitgevers samen met compleet andere bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan speciale Nike Air Jordan 1 sneakers, die in Spider-Man: Across the Spider-Verse worden gedragen door Miles Morales.
Vorig jaar was er ook een speciale samenwerking, namelijk tussen het Schotse whiskymerk Ballantine’s en de Borderlands-franchise. Met beroemde barvrouw Moxxi als ambassadeur, werd er een limited release van Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition uitgebracht. De speciale whisky was snel uitverkocht en kwam bovendien niet uit in Nederland.
Maar er is goed nieuws voor whisky-liefhebbers in ons land. Ballantine’s heeft namelijk aangekondigd dat er een nieuwe uitgave komt van de whisky onder de naam Moxxi’s Bar Edition 2.0.

Wat is er anders aan de tweede uitgave?

De whisky in de fles is hetzelfde gebleven als bij de eerste limited release, maar de fles zelf heeft wel een update gekregen. Daarnaast komt er bij de fles ook een in-game beloning. Met de code kunnen spelers in Borderlands 3 een unieke Echo Device skin vrijspelen.
De tweede editie van Ballantine's Moxxi's Bar Edition is hier te bestellen.