‘Call of Duty 2025 gaat Modern Warfare 3 herhalen’

News
dinsdag, 12 september 2023 om 13:30
call of duty modern warfare 3f1692343533
Het is zeldzaam dat een nieuwe Call of Duty een vervolg is op de Call of Duty van het jaar daarvoor. Maar dat is precies de strategie die is gekozen voor Modern Warfare 3. Het lijkt er nu op dat Activision in 2025 precies hetzelfde gaat doen, maar dan met Black Ops.
Meestal zit er tussen twee delen van dezelfde Call of Duty-reeks eerst een game in een andere reeks. Ontwikkelaars en settings wisselen elkaar zo af. Maar dit jaar kunnen spelers direct na Modern Warfare 2 aan de slag met Modern Warfare 3, die alle klassieke maps uit de originele Modern Warfare 2 (2009) terugbrengt.
Call of Duty-leaker el_bobberto beweert nu dat er in 2025 iets vergelijkbaars gaat gebeuren (via Charlie Intel). Nadat Treyarch in 2024 een nieuwe game aflevert, wordt de game in 2025 een direct vervolg. De geremasterde maps komen dit keer uit Black Ops 2.
De leaker wijst er wel op dat de plannen nog kunnen veranderen, mogelijk afhankelijk van de ontvangst van Modern Warfare 3. Een wijziging van de plannen lijkt ook op redelijk korte termijn te kunnen: eind vorig jaar werd nog gedacht dat er dit jaar alleen DLC zou komen voor Modern Warfare 2, maar nu is dat toch uitgegroeid tot Modern Warfare 3. Het is nu nog lang geen 2025, dus er kan nog van alles veranderen.

Wanneer is de release van Modern Warfare 3?

Spelers die uitkijken naar Modern Warfare 3 moeten nog even geduld hebben. De game verschijnt namelijk pas op 10 november. Wel kun je door de game te pre-orderen voor die tijd toegang krijgen tot bèta-tests.