XGN.nl en Nedgame gaan exclusieve samenwerking aan!

News
dinsdag, 01 november 2022 om 14:00
nedgame logo bannerf1667298418
Wil je op de hoogte blijven van alle mooie deals op Nedgame en checken wat voor exclusieve releases er uitkomen in de Nederlandse webshop? Check dan nu onze speciale Nedgame hub op XGN.nl en lees onze content op de site van de webshop. XGN.nl en Nedgame zijn namelijk een exclusieve samenwerking aangegaan!
Nedgame is al jarenlang een vaste en vertrouwde naam voor gamers in Nederland. Het bedrijf heeft niet alleen tien winkels die te vinden zijn door het hele land, maar ook een webshop waar je van alles kan vinden. Niet alleen games, maar ook consoles, merchandise van allerlei franchises, trading card games en retro systemen.
Bij Nedgame vind je bovendien exclusieve releases van games, limited run games en geïmporteerde titels! Daarnaast kun je er je oude games inruilen voor online shoptegoed, of contant uit laten betalen.
Op al die producten kan je daarnaast ook geregeld profiteren van dikke korting. Op de nieuwe Nedgame hub op XGN.nl kan je vanaf nu altijd op de hoogte blijven van de mooiste deals bij de Nederlandse game-winkel en de nieuwste releases! Dat is geen overbodige luxe vandaag de dag en met prijzenfestijnen als Black Friday in het vooruitzicht kan je enorm veel geld besparen bij Nedgame.

XGN op Nedgame

Je vindt niet alleen onafhankelijke reviews en content over de beste deals bij Nedgame op XGN.nl, maar ook op de website van Nedgame tref je unieke content van XGN aan. Zo lees je elke maand reviews van XGN op de blog van Nedgame. Wil je bijvoorbeeld weten welke games je echt niet moet laten liggen of erachter komen of een nieuwe release de aankoop waard is? Dan zullen wij je daarover binnenkort inlichten op Nedgame.
Breng dus niet alleen een bezoekje aan de nieuwe Nedgame hub op XGN.nl, maar houd ook Nedgame in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste games om te spelen!