God of War Ragnarok vervult grote wens van fans

News
dinsdag, 01 november 2022 om 12:30
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok staat bijna voor de deur. Grote details worden waarschijnlijk tot de release niet meer gedeeld, maar soms zijn kleine details net zo belangrijk. Zo blijkt nu dat de game een feature brengt die verschillende fans al lang graag willen.
In een game met RPG elementen ligt een armor systeem altijd op de loer. Ook in God of War kun je je stats beïnvloeden met wat je draagt. Maar wat als het beste armor voor de stats die je wil nou oerlelijk is?
Veel games hebben daar een oplossing voor in de vorm van transmogrification, wat inhoudt dat je kunt veranderen hoe een deel van je uitrusting eruit ziet, zonder dat de stats daardoor veranderen. Zo kun je gaan voor de beste stats, zonder de beste looks in te hoeven leveren. In God of War (2018) was zo’n systeem alleen niet aanwezig.
Maar tijdens een Q&A-sessie op de officiële Discord van Santa Monica Studios is bevestigd dat God of War Ragnarok wel een transmogrification systeem heeft (via Destructoid). Combat design lead Mihir Sheth kreeg de vraag of er een transmog systeem zou zijn en zei dat “het korte antwoord” ja is, “er is een manier om het te doen… het zit in de game.”

Hoe werkt het armor transmog systeem van God of War?

Sheth ging niet verder in op hoe dit armor systeem daadwerkelijk in elkaar steekt. Zijn antwoord op de vraag doet vermoeden dat het systeem misschien niet al te uitgebreid is, of niet overal en altijd beschikbaar is. In ieder geval blijft het goed nieuws dat er transmogrification aanwezig is.

Populair Nieuws