Sony: 'PS4 heeft na PS5 nog genoeg te bieden'

  Het is al lang geen geheim meer dat aan het einde van dit jaar een nieuwe generatie consoles uitkomt. De PS5 en Xbox Series X moeten voor een nieuwe ervaring voor gamers gaan zorgen. Voor fans van de PS5-voorganger is er goed nieuws. Sony laat weten dat de PS4 nog genoeg te bieden heeft.

  Sony

  In tegenstelling tot Microsoft, dat als ontwikkelaar van de Xbox Series X er juist niet voor kiest om exclusieve games voor de nieuwe console uit te brengen, komt Sony met een aantal PlayStation 5 exclusives. Hierdoor lijkt het er op dat het langzamerhand steeds minder aandacht aan de PlayStation 4 zal geven. Dit is natuurlijk slecht nieuws voor spelers die de PS4 (nog even) trouw willen blijven.

  Alleen lijkt het er nu op dat het nieuws niet zo slecht is dan het lijkt. In de DualSense controller-livestream van deze maand laat het hoofd van marketing bij Sony, Eric Lempel, zich uit over de toekomst van de PlayStation 4. In gesprek met de Canadese gamejournalist geeft Lempel aan dat Sony nog genoeg in petto heeft voor de PS4.

  PlayStation 4 maakt een groot deel uit van alles wat we doen en het blijft een groot deel van alles wat we doen. Er komt nog veel meer op PlayStation 4. Ik denk dat we recentelijk enkele van de beste titels zien die deze generatie de afgelopen weken heeft uitgebracht, maar dat zal zo blijven.

  Eric Lempel

  PS4 gaat nog genoeg bieden na de komst van PS5

  Eerder deze week kwam de reden achter de weinige PS4 cross-gen games als gevolg van PS5 exclusives nog aan het licht. Volgens Lempel zit er nog veel leven in de PlayStation 4 en moeten spelers zich geen zorgen maken. Hij geeft dan ook aan dat mensen die niet meteen overschakelen naar de PS5 nog veel hebben om naar uit te kijken. De PS4 krijgt nog een heleboel games.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.