Ghost of Tsushima releasedatum bekendgemaakt

  Het nieuwe spel van Sucker Punch komt 26 juni naar Playstation 4, dat heeft ontwikkelaar Sucker Punch bekendgemaakt. De game krijgt naast een digitale editie maar liefst vier fysieke edities.

  Sucker Punch heeft via de Sony Playstation Blog de releasedatum van Ghost of Tsushima bekendgemaakt. Eerder maakte Sony al bekend dat de game in de zomer van dit jaar uit zou komen, maar nu weten we dus precies wanneer. Vanaf 26 juni mogen we aan de slag met deze open wereld sluipgame. Op de blog werd de bekendmaking van de releasedatum vergezeld van een nieuwe trailer, waarin we nader kennis maken met Jin Saka, de protagonist van het spel.

  Ghost of Tsushima is een open-world actiegame van Sucker Punch die zich afspeelt in het jaar 1274. Als The Ghost reis je door Japan met katana in hand om het op te nemen tegen het Mongoolse leger.

  Naast de releasedatum en de nieuwe trailer maakte Sony ook bekend uit welke versies van het spel we kunnen kiezen. Elke pre-order wordt sowieso voorzien van enkele bonussen. Zo krijg je een avatar van het karakter Jin, een digitale soundtrack met enkele tracks uit het spel en een PS4 dynamisch thema.

  De digitale versie van het spel is vanaf nu in de Playstation Store vooruit te bestellen. Kies je voor de Digital Deluxe editie, dan krijg je naast het spel zelf nog een Hero of Tsushima skin set. Bovendien krijg je daarbij twee voorwerpen voor in het spel: de Charm of Hachiman’s Favor en een techniekpunt en je krijgt een Samurai PS4 dynamisch thema. Deze editie wordt vergezeld van een digitaal mini artbook van Dark Horse en een Director's Commentary.

  Los van de digitale edities kondigt Sony maar liefst vier fysieke versies aan.

  Naast de standaard editie kan je kiezen uit een Standaard Plus editie, een Speciale editie en natuurlijk een Collectors editie. Deze laatste, meest uitgebreide editie gaat vergezeld van een sashimono (oorlogsbanier), furoshiki (een inpakdoek), een steelbook hoesje, een mini artbook van Dark Horse en diverse digitale voorwerpen.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.