Sony teaset een product reveal stream voor 6 augustus

  Op het Youtube-kanaal van Sony is een placeholder verschenen voor een aankondiging op 6 augustus, vijf uur 's middags. Ja, dat is dezelfde dag als de vermeende prijs-en releasereveal van de PlayStation 5.

  Voordat je helemaal in de hype-stand schiet, de kans is bijzonder klein dat het hier daadwerkelijk om meer informatie van de PlayStation 5 betreft. De stream staat op het Youtube account van Sony, niet dat van PlayStation. Ook is de stream voorzien van een tag: #ListenwithSony. Ook is de tijd anders, namelijk al om vijf uur 's middags, en niet om tien uur 's avonds zoals het eerdere gerucht meldde.

  Geen PlayStation 5, maar wat dan wel?

  De tag #ListenwithSony geeft aan dat het vermoedelijk een audio-product van Sony is. welk product houdt Sony nog angstvallig geheim, maar op basis van geruchten en lekken van de afgelopen periode hebben we wel een vermoeden: het zou kunnen gaan om de nieuwe Sony WH-1000XM4 noise-cancelling wireless headphones. Gegevens van deze headphones lekten eerder al een FCC certificering. De voorganger, de WH-1000XM3 is inmiddels twee jaar oud en werd in augustus 2018 op de markt gebracht.

  De verwachting is dat de WH-1000XM4 wat vormgeving betreft lijkt op de WH-1000XM3, die door de pers en gebruikers hoog gewaardeerd werd en diverse prijzen in de wacht sleepte. Daarmee zijn de verwachtingen voor de mogelijke aankondiging van de WH-1000XM4 zeker niet minder hooggespannen.

  Of we daadwerkelijk de WH-1000XM4 gaan zien kunnen we volgende week donderdag om 17:00 uur bekijken op het youtube kanaal van Sony.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.